A A A K K K

Віталій Коваль зустрівся з міжнародними партнерами

Віталій Коваль провів зустріч із представниками Проєкту USAID/UKaid «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity), Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Посольства Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні.

Під час зустрічі  Команда ФДМУ представила презентацію про діяльність Фонду та розповіла про запуск проєктів великої приватизації та Земельного банку. Сторони обговорили співпрацю та подальшу роботу щодо підвищення рівня прозорості та автоматизації процесів управління державним майном. 

Голова ФДМУ Віталій Коваль наголосив, що ФДМУ має стати відкритою і прозорою сервісною службою. Саме відкритість та прозорість в управлінні державним майном - відновить довіру до ФДМУ та інших державних інституцій. 

«Мій план, як керівника, аби ніхто не знав, хто Голова Фонду чи подібних структур. Тому продовжуємо автоматизовувати процеси в середині та унеможливлювати корупційні ризики. Впевнений, що міжнародні партнери допоможуть нам у цьому», – акцентував Голова ФДМУ.

Сторони обговорили шляхи підтримки у створенні реєстру майнових прав. За підсумками зустрічі партнери домовились підготувати проєкт меморандуму, в якому будуть прописані всі умови та шляхи співпраці. 

Довідково. Проєкт “Сприяння доброчесності в діяльності державного сектору” (Pro-Integrity) – це 5-річна програма, яка стартувала у 2024 році в Україні та здійснюється за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерства закордонних справ, у справах Співдружності та розвитку Великої Британії (FCDO) та впроваджується DAI Global.