A A A K K K

Робота ФДМУ у прифронтових територіях: РВ у Донецькій та Луганській областях виконало план оренди на 241,75 % від річного завдання

З початку війни робота регіонального віддалення у Донецькій та Луганській областях змінилася. Замість того, що б працювати на своїх робочих місцях працівники були змушені знайти нові у сусідньому регіоні. Ще у в 2014 році релокувалися майже ⅔ співробітників з Донецької області, більша частина з них сім’ями. З Луганської області у 2022 році усі працівники управління були вимушені переїхати до нових місць проживання разом зі своїми сім’ями.

Попри труднощі колективу регіонального відділення вдається працювати на результат і якісно виконувати всі поставлені завдання. У сфері оренди державного майна РВ вже виконало 241,75 % від річного завдання. З початку 2024 року від оренди державного майна до бюджету надійшло 21,75 млн гривень, хоча річний план передбачав 9 млн гривень. Попитом користують приміщення у прифронтових містах зокрема Добропіллі та Слов’янку. Понад 60% орендарів — бізнес, інша частина діючих договорів оренди державні органи, які виконують важливі функції на прифронтових територіях.

Окрім того регіональне відділення після відновлення конституційного ладу України на своїх територіях продовжить залучати інвестиції у регіони.