A A A K K K

На ринку готельної нерухомості України очікується знакова подія. Фонд оголосив аукціон з приватизації готелю «Україна»

Оголошено аукціон з приватизації готелю «Україна», торги заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 18 вересня, цінові пропозиції будуть прийматися до 17 вересня. Стартова ціна готелю — 1 047 637 152 гривні.

“Україна” — це не просто готель. Він має свою історію і протягом десятиліть залишався одним з найпрестижніших місць у Києві, адже знаходиться в центрі столиці. Готель приймав відомих політиків, митців та гостей з усього світу. Був місцем проведення багатьох знаменних подій: від урочистих бенкетів до творчих вечорів.

«Україна» — 14-поверховий чотиризірковий готель загальною площею 26 318,9 м². Розташований за адресою: м. Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 4.  Має 363 номери, 8 конференц-залів, кімнати для переговорів. У ньому працює ресторан загальною площею 451 м² на 250 людей та банкетні зали. Гості закладу можуть скористатись сауною, салоном краси, масажним кабінетом та паркінгом для автомобілів.

Як підкреслив Голова Фонду Віталій Коваль: “ФДМУ продовжує роздержавлення готельної сфери. Готель “Україна” — це перший об’єкт великої приватизації, який точно має хороший потенціал.  Важливо під час війни використовувати внутрішні резерви. А готель — це точно не стратегічний об’єкт, який має залишитися в державі. Навпаки, його приватизація дасть додаткові кошти в бюджет, з якого фінансуються Сили оборони. А також робочі місця, нові можливості для створення бізнесу і розвитку територій”. 

https://youtu.be/3S7WFm9LgRM?si=BN7Zh9GBsZUGU29q

Експерти очікують, що приватизація готелю «Україна» приверне увагу як українських, так і іноземних інвесторів. Новий власник отримає унікальну можливість відновити колишню славу готелю та створити сучасний готельний комплекс в центрі столиці, який відповідатиме найвищим світовим стандартам.

Аукціон з продажу готелю відбудеться 18 вересня. А поки потенційні покупці можуть оглянути об’єкт!

Вас чекають у робочі дні з 11:00 до 16:00. 

Контакти для попереднього запису у готелі: 099 773-64-32, ps@ukraine-hotel.kiev.ua.
Відповідальна особа: Василів Богдан Михайлович

Контакти для довідок у ФДМУ: (044) 200-31-12, gordienko@spfu.gov.ua
Відповідальна особа: Гордієнко Олексій Леонідович.

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням: http://surl.li/vnfxvx Станьте власником унікальної будівлі: взяти участь у торгах!