A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Проектно-конструкторське технологічне бюро»

Команда Фонду оголосила проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Проектно-конструкторське технологічне бюро». Аукціон заплановано у системі «Прозорро.Продажі» на 6 серпня, цінові пропозиції будуть прийматися до 5 серпня. Стартова ціна лота — 5,5 млн гривень без ПДВ.

Адреса місцезнаходження: м. Львів, вул. Данилишина, 4.

Місцезнаходження майна, що входить до складу ЄМК: м. Львів, вул. Данилишина, 4; м. Львів, вул. Збоїща, 15.

Об'єкт знаходиться в центрі міста Львів, має зручну транспортну розв'язку та розташований поруч з автомобільною дорогою міжнародного значення М10, що робить його перспективним для інвестицій. Неподалік знаходиться: Львівська національна опера, готелі, магазини та кав'ярні.

Основним видом діяльності ДП є діяльність у сфері архітектури.

Станом на 30 квітня поточного року прострочена кредиторська заборгованість відсутня.   

До єдиного майнового комплексу входить 11 одиниць нерухомого майна (нежитлова будівля, котельня-склад, побутовий корпус, котельня та інше), загальною площею 4 197,1 м². Також у складі підприємства перебуває 2 автотранспортні засоби та 19 одиниць рухомого майна, серед якого: столи, шафи, телефони, вітрини тощо.

Станом на 30 квітня поточного року передано в оренду — вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 135,6 м² за адресою: м. Львів, вул. Збоїща, 15.

На балансі ЄМК не перебувають об'єкти, що не підлягають приватизації.

Придбання ЄМК – це не лише об'єкт інвестування, це й шанс зробити значний внесок у розвиток нашої країни. Придбання цього активу може стати ключовим фактором для ведення або релокації успішного бізнесу.

Детальніше про об’єкт приватизації за посиланням — https://bit.ly/3LGRzqL