A A A K K K

Команда ФДМУ провела черговий успішний аукціон на понад 85 млн грн

6 серпня відбувся онлайн-аукціон в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Проектно-конструкторське технологічне бюро» у Львові. 

За право власності на об’єкт змагалися 18 інвесторів, ціна зросла у 15,32 рази: з 5,5 млн грн до переможної — понад 85 млн грн. Також покупець додатково сплатить понад 17 млн грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може скласти понад 102 млн грн.

Об'єкт знаходиться в центрі міста Львів, має зручну транспортну розв'язку та розташований поруч з автомобільною дорогою міжнародного значення М10.

До складу приватизованого об'єкта входять:

11 одиниць нерухомого майна загальною площею 4 197,1 м² (нежитлова будівля, котельня-склад, побутовий корпус, котельня та інше). Також у складі підприємства перебуває 2 автотранспортні засоби та 19 одиниць рухомого майна, серед якого: столи, шафи, телефони, вітрини тощо.

Долучайтеся до приватизаційних аукціонів з метою підтримки економіки України та Сил оборони.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».