A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного автотранспортного підприємства «Автомехбаза»

Фонд держмайна оголосив проведення онлайн-аукціону з приватизації Єдиного майнового комплексу державного автотранспортного підприємства «Автомехбаза». Проведення аукціону відбудеться 16 серпня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 15 серпня 20:00. Початкова ціна за об’єкт приватизації – 31 893 640 грн без ПДВ.

Підприємство здійснює діяльність у сфері пасажирського наземного транспорту, надаючи  послуги нерегулярних пасажирських перевезень, а також технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів.

Середньооблікова чисельність працівників станом на 31.03.2024  становить  11 осіб.

Обсяг реалізації продукції (робіт, послуг) за період 2021 рік – 1 квартал 2024 року склав  9 165 тис. грн.

Об’єкт приватизації включає в себе адміністративну споруду, КПП, гаражні бокси, склади, майстерні, трансформаторну підстанцію тощо. Також 26 одиниць транспортних засобів та спецтехніки 1979 – 2006 року випуску та 86 одиниць рухомого майна, що обліковуються на балансі підприємства та входять до складу об’єкта приватизації.

Об’єкт приватизації складається з комплексу будівель та споруд за адресою: м. Київ, пров. Лабораторний, 7-А.

Загальна площа будівель і споруд об’єкту приватизації становить 1675,7 м², які розташовані на земельній ділянці, площею 0,8049 га.

Станом на 31.03.2024 року майно, яке входить до складу єдиного майнового комплексу, не перебуває в оренді. На балансі Підприємства відсутні об’єкти, що не підлягають приватизації.

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов’язаний забезпечити погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом, у розмірі, що складеться на день переходу права власності на єдиний майновий комплекс (у разі наявності такої заборгованості), а також не допустити звільнення працівників підприємства протягом 6 місяців з дня переходу до нього права власності.

Більше інформації про об’єкт приватизації та умови аукціону, на яких здійснюється його приватизація, можна дізнатися за посиланням:  http://surl.li/dikmue

Взяти участь у торгах можна за посиланням: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240724-96527