A A A K K K

Економічний ефект з приватизації ЄМК державного автотранспортного підприємства «Автомехбаза» сягнув 80,6 млн гривень

16 серпня відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного автотранспортного підприємства «Автомехбаза» в системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт змагалися 4 інвестори, ціна зросла у 2,53 раза: з 31,9 млн грн до переможної майже 80,6 млн грн. Переможець має сплатити 16,1 млн грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може скласти майже 96,7 млн грн.  

Інвестор отримає об’єкт розташований в Печерському районі міста Київ,  поруч зі стадіоном, міською клінічною лікарнею та церквою св. Миколая Мірлікійськогo.

До придбаного об’єкта входять: адміністративну споруду, КПП, гаражні бокси, склади, майстерні, трансформаторну підстанцію тощо. Також 26 одиниць транспортних засобів та спецтехніки 1979 – 2006 року випуску та 86 одиниць рухомого майна, що обліковуються на балансі підприємства та входять до складу об’єкта приватизації. Загальна площа будівель і споруд об'єкта приватизації становить 1675,7 м².

Приєднуйтесь до онлайн-аукціонів з приватизації! Це ваш шанс стати власником перспективних активів, а також зробити свій вклад у підтримку економіки та обороноздатності України.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua,  Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».