A A A K K K

Успіх приватизації: понад 60 млн грн — результат онлайн-аукціону з приватизації ЄМК державної установи «Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень»

16 липня відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державної установи «Державний інститут праці та соціально-економічних досліджень». Торги проходили в системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт змагалися 34 інвестори, ціна зросла у 71,51 раза: з 839 тис. грн до переможної — понад 60 млн грн. Покупець додатково сплатить 12 млн грн ПДВ, загальний економічний ефект може становити 72 млн грн. 

У власність інвестора перейде об’єкт розташований в Шевченківському районі міста Харків, поруч зі станціями метро "Історичний музей" та "Майдан Конституції", неподалік історичного музею та академією культури.

Загальна площа нерухомого майна складає 4 423,54 м², серед яких: приміщення у будівлі в центрі міста, площа яких становить 4 163,7 м² вхід здійснюється зі сторони площі Конституції. Також до складу об’єкта приватизації входять гараж площею 209,6 м² та асфальтовий майданчик на 50,24 м². 

«Переконаний, обидва лоти - перспективні об'єкти для розвитку бізнесу. Нові власники не лише отримають хороші активи, а й зможуть розвинути їх. А це вже нові робочі місця, додаткові надходження до бюджету і розвиток території»,  — наголосив Голова ФДМУ Віталій Коваль.

Приватизація – це ваш шанс не лише вигідно придбати активи, але й зробити свій внесок у розвиток України! 

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua,  Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».