A A A K K K

Успіх приватизації: 688 тис. грн — результат онлайн-аукціону з приватизації вбудованого приміщення офісу на Кіровоградщині

3 вересня відбувся онлайн-аукціон з приватизації вбудованого приміщення офісу загальною площею 76,2 м² з майном на Кіровоградщині. Торги проходили в системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт змагалися 11 інвесторів, ціна зросла у 8,63 рази: з 79,7 тис. грн до переможної — 688 тис. грн. Покупець додатково сплатить 137,6 тис. грн ПДВ, загальний економічний ефект може становити 825,6 тис. грн.

Придбаний об’єкт знаходиться в центрі місті Світловодськ, вздовж автомобільного шляху територіального значення Т1703 та неподалік річки Дніпро. Поруч розташовані Приморський сквер, автовокзал, зупинки громадського транспорту та магазини.  

Новий власник отримає: вбудоване приміщення офісу загальною площею 76,2 м², що знаходиться на першому поверсі триповерхового житлового будинку, має окремий зовнішній вхід. Наявні електропостачання, водопостачання, водовідведення та меблі.

Приватизація – це ваш шанс не лише вигідно придбати активи, але й зробити свій внесок у розвиток України! 

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua,  Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».