A A A K K K

Успіх приватизації: ціна на аукціоні з продажу нежитлового приміщення збільшилась у 51,56 разів

4 вересня відбувся онлайн-аукціон з приватизації нежитлового приміщення загальною площею 56 м² на Кіровоградщині. Торги проходили в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». 

За право власності на об’єкт приватизації змагалися 19 потенційних інвесторів, що зумовило зростання стартової ціни з 13,7 тис. гривень до переможної — 705,6 тис. гривень. Покупець додатково сплатить 141,1 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 846,7 тис. грн.

Об'єкт має перспективне логістичне розташування в центрі міста Новомиргород, вздовж автомобільного шляху територіального значення Т1212 та неподалік річки Велика Вись. Поруч знаходяться: озеро Лонго, парк та магазини.

Інвестор отримає актив, що знаходиться на першому поверсі житлового будинку. Доступ до приміщення здійснюється через окремий зовнішній вхід. До складу об’єкта приватизації входять 7 приміщень: приймальня, 2 кабінети, коридор, санвузол, вбиральня та майно, яке знаходиться в офісі.

Шукайте більше інформації про онлайн-аукціони з приватизації державного майна на сайті https://privatization.gov.ua та в телеграм-каналі Приватизація в Україні.