A A A K K K

Команда ФДМУ провела черговий успішний аукціон на понад 2,5 млн грн

Відбувся успішний онлайн-аукціон з приватизації громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 629,2 м² на Дніпровщині. Торги проходили в системі «Прозорро.Продажі».

За право власності на об'єкт змагалося 3 учасників. Початкова ціна активу становила 367,5 тис. грн, а переможна – понад 2,5 млн грн. Зростання вартості відбулося у 6,84 раза. Покупець додатково сплатить 502,4 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити понад 3 млн грн.

Власник отримає об’єкт розташований в місті Тернівка.

Придбаний актив складається з двоповерхового громадського будинку з господарськими будівлями та спорудами 1999 року побудови у складі: вузол зв’язку загальною площею 629,2 м², підвал, ґанок, вхід до підвалу, сходи, вхід до підвалу, трансформаторна підстанція вузла зв'язку загальною площею 41,9 м², дизельна вузла зв'язку загальною площею 30,7 м², хвіртка, ворота, огорожі та мостіння.

Долучайтеся до приватизаційних аукціонів! Підтримуйте економіку України та Сил оборони.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».