A A A K K K

Анонс: відбудеться аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного комерційного підприємства «Полтавське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство»

Фонд державного майна України запрошує 10 вересня взяти участь в онлайн-торгах на платформі “Прозорро.Продажі” з приватизації ЄМК державного комерційного підприємства «Полтавське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство».

«Полтавське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство» займається виробництвом медичних і стоматологічних інструментів та матеріалів.

Зареєстровані об’єкти нерухомого майна підприємства розташовані за адресами:

  • Полтавська обл., м. Полтава, вул. Монастирська, 10 (виробничі будівлі та споруди загальною площею 3705,0 м²);

  • Сумська обл., м. Суми, вул. Білопільський шлях, 20 (будівлі та споруди протезно-ортопедичного цеху загальною площею 2984,1 м²);

  • Сумська обл., м. Суми, вул. Харківська, 38 (приміщення майстерні (цеху), магазину загальною площею 527,1 м²);

  • Кіровоградська обл., м. Кропивницький, Тінистий проїзд, 8 (будівлі (головний корпус, гараж) загальною площею 1228,4 м²).

Підприємство має 3 зареєстровані земельні ділянки загальною площею 1,1119 га.

До складу об’єкта приватизації також входить 2980 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар тощо) та 10 одиниць транспортних засобів 1996 – 2017 років випуску.

Станом на 01.08.2024 частину нерухомого майна підприємства загальною площею 763,9 м² передано в оренду відповідно до 9 наявних договорів. Граничний термін дії договорів оренди – до 20.10.2026. Також підприємство орендує нерухоме майно загальною площею 131,1 м² відповідно до 2 наявних договорів оренди.

Стартова ціна – 18 447 674 грн. Загальна площа об’єкта –  8444,6 м².

Умовами продажу об’єкта малої приватизації передбачено, що покупець ЄМК ДКП  «Полтавське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство» зобов’язаний, від дати переходу права власності, забезпечити  збереження основного профілю діяльності підприємства протягом 10 років та не допустити протягом 6 місяців звільнення працівників підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу.

Беріть участь в онлайн-аукціоні 10 вересня за посиланням: http://surl.li/zljrft

Реєстрація на участь триває до 9 вересня, 20:00.

Усі найцікавіші пропозиції з приватизації державного майна знаходяться на нашому сайті https://privatization.gov.ua/, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні.