A A A K K K

Підсумки тижня: понад 116 млн гривень — сума переможних ставок на приватизаційних аукціонах

09-13 вересня відбулося 14 онлайн-аукціонів з приватизації, торги проходили у системі «Прозорро.Продажі». Загальне зростання ціни відбулося у 3,7 раза, кількість учасників — 117. Тобто у середньому за актив змагалися 8,4 учасника.

Найдорожчим лотом тижня став ЄМК ДКП «Полтавське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство». Майновий комплекс займається виробництвом медичних і стоматологічних інструментів та матеріалів. За право власності на актив змагалися 3 учасники, а ціна у ході прозорої конкуренції зросла з 18,5 млн гривень до 50,2 млн гривень.

На наступному тижні Команда ФДМУ планує провести 27 онлайн-торгів. Наймасштабніші аукціони:

Готель «Україна» у центрі столиці. 14-поверховий чотиризірковий готель загальною площею 26 318,9 м². Має 363 номери, 8 конференц-залів, кімнати для переговорів. У ньому працює ресторан загальною площею 451 м² на 250 людей та банкетні зали. Гості закладу можуть скористатись сауною, салоном краси, масажним кабінетом та паркінгом для автомобілів.
Стартова ціна — 1,04 млрд гривень, дата 18 вересня.
Більше деталей про аукціон — https://bit.ly/3BcxW7K
Посилання на торги — https://bit.ly/4dSXOnL

АТ «Інститут титану». На балансі акціонерного товариства перебуває 56 об’єктів нерухомості, зокрема: будівля інституту, адміністративний корпус, виробничі та складські приміщення, гаражі тощо. Загальна площа всіх будівель та споруд становить 26 482,96 м². Розмір статутного капіталу товариства – 75,311 млн гривень.
Стартова ціна — 97,7 млн гривень, дата 17 вересня.
Більше деталей про аукціон — https://bit.ly/3N52ZFz 
Посилання на торги — https://bit.ly/3Bcl8OG


Білгород-Дністровський морський торговельний порт – міжнародний універсальний транспортний вузол, що спеціалізується на перевантаженні лісових, сипучих, будівельних та зернових вантажів, а також залізорудних окатків та металопродукції. Перевалка здійснюється як з сухопутних видів транспорту на морські судна, так і у зворотному напрямку.
Стартова ціна — 89 млн гривень, дата 16 вересня.
Більше деталей про аукціон — https://bit.ly/4dlQMXL 
Посилання на торги — https://bit.ly/4endE9Q

ОНБ – комплекс по виробництву перлітової сировини. До складу об’єкта незавершеного будівництва – комплексу по виробництву перлітової сировини входять 8 будівель та споруд, а саме: шлакосховище, сушильне відділення, розмольно-осадкове відділення, котельня, будівлі водоочистки та компресорної, склад матеріалів, трансформаторна підстанція.
Стартова ціна — 7,1 млн гривень, дата 20 вересня.
Більше деталей про аукціон — https://bit.ly/4elTJIB 
Посилання на торги — https://bit.ly/3XI6xn4

93/100 частини комплексу нежитлових  будівель і споруд. Актив представлений  частиною (93/100) комплексу нежитлових будівель і споруд у складі: цех переробки деревини, котельня, підстанція, ангар, 3 навіси та устаткування.
Стартова ціна — 3,2 млн гривень, дата 18 вересня.
Більше деталей про аукціон — https://bit.ly/4d4iesS 
Посилання на торги — https://bit.ly/3zlzKuL

Зробіть свій внесок у перемогу України, взявши участь в аукціонах ФДМУ, адже всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».