A A A K K K

АТ «Інститут титану» на приватизаційному онлайн-аукціоні

17 вересня Фонд державного майна України запрошує взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації державного пакета акцій АТ «Інститут Титану» розміром 100% статутного капіталу товариства. Стартова ціна – 97,7 млн грн без урахування ПДВ. Прийом пропозицій триває до 20:00 години 16 вересня включно.

Юридична адреса: м. Запоріжжя, просп.Соборний, 180.

Основним видом діяльності, відповідно до Статуту, є дослідження та експериментальні розробки у сфері природничих і технічних наук. Ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ – 00201081.

Середньооблікова чисельність працівників станом на 30 червня поточного року становить 80 осіб.

На балансі акціонерного товариства перебуває 56 об’єктів нерухомості, зокрема: будівля інституту, адміністративний корпус, виробничі та складські приміщення, гаражі тощо. Загальна площа всіх будівель та споруд становить 26 482,96 м². Розмір статутного капіталу товариства – 75,311 млн гривень.

Площа 5-ти земельних ділянок — 2,8973 га. Також до складу об’єкта приватизації входять 4 транспортні засоби.  

«Інститут Титану» – унікальне підприємство, оскільки єдина в Європі комплексна науково-дослідна та проєктна установа у сфері виробництва титану та магнію, первинної кольорової металургії.

З повним переліком майна, що обліковується на балансі АТ «Інститут Титану», можна ознайомитись за посиланням – https://bit.ly/3WZlf7C

Приватний інвестор, який переможе у приватизаційному аукціоні, отримає не лише нерухомість, у тому числі у центрі Запоріжжя, а й готовий «бізнес». Адже наразі підприємство продовжує працювати з максимально збереженим колективом професіоналів.

Згідно з встановленими умовами продажу новий власник протягом 12 місяців зобов’язаний погасити заборгованість із заробітної плати і перед бюджетом та не