A A A K K K

2 146 101 гривня – результат минулого тижня на онлайн-торгах з оренди державного майна

Команда Фонду держмайна минулого тижня провела 39 аукціонів з оренди, з них відбулося 21, на суму – 2 146 101 гривня. 

Сукупна вартість активів зросла в 6,8 раза від початкової. В загальному, в онлайн-торгах взяли участь 44 учасники.

Найдорожчим лотом тижня стали нежитлові будівлі у складі адміністративного корпуса, вибойного відділення, будівлі млина та складів для висівок, зберігання борошна та готової продукції у м. Одеса. Також до складу об’єкта входить окремо індивідуально визначене майно, яке забезпечує процеси переробки зерна пшениці на борошно. Загальна площа об’єкта – 16 360,4 м². Вартість лота під час онлайн-аукціону зросла у 8,7 раза. Від початкової вартості – 224 529 грн, до фінальної – 1 950 002 гривень. В аукціоні змагалися 5 учасників, що зумовило збільшення ціни.

Далі працюємо над укладанням договорів та чекаємо оплати за оренду нерухомого майна, яка піде в державний бюджет, а отже – на підтримку Сил безпеки та оборони.

Наступного тижня плануємо провести 39 аукціонів з оренди державного майна. 

Більше інформації про лоти оренди знаходяться на нашому сайті https://orenda.gov.ua/, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні.

Команда Фонду держмайна працює для того, щоб успішних аукціонів було все більше. Адже всі ці кошти посилюють економіку та обороноздатність нашої країни.