A A A K K K

За сьогодні команда Фонду державного майна України провела ще 2 приватизаційні аукціони на суму понад 6 млн грн

Перший об’єкт приватизації – нежитлове приміщення загальною площею 24,2 кв. м у Львівській області. За об’єкт змагалися 2 учасника, що зумовило зростання вартості у 28,7 раза, від стартової ціни – 5 217 грн, до фінальної – 150 тис. грн. Додатково покупець має сплатити ПДВ – 30 тис. грн. Загальний економічний ефект може становити 180 тис. грн.

Другий об’єкт – будівлі та споруди загальною площею 388,5 кв.м з майном на Полтавщині. За об’єкт змагалися 17 учасників, що зумовило шалене зростання вартості у 22,8 раза від стартової ціни – 259 549 грн, до фінальної – 5 910 777 грн. Додатково покупець має сплатити ПДВ – майже 1,2 млн грн, тож загальний економічний ефект може становити 7 092 932 грн.

Переможці аукціонів мають сплатити ціну продажу лотів з урахуванням ПДВ на відповідний поточний рахунок органу приватизації впродовж 20 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону.

Після оплати лота з урахуванням ПДВ, укладення договору купівлі-продажу та підписання акта приймання-передачі  покупці зможуть отримати у власність об’єкти за які змагалися. 

Всі надходження від приватизаційних аукціонів з продажу державного майна  надходять до державного бюджету. 

Кожна гривня важлива!

Наповнюємо бюджет – посилюємо країну!