A A A K K K

Успіх приватизаційного аукціону: економічний ефект складає 51,1 млн грн

2 жовтня відбувся онлайн-аукціон в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Новогоголівське» у Києві. 

За право власності на об’єкт змагалися 2 учасників і ціна зросла у 1,23 рази, від початкової – 41,5 млн грн, до переможної — 51,1 млн грн. Також покупець додатково сплатить 10,2 млн грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 61,3 млн грн.

Об'єкт знаходиться в Шевченківському районі міста Київ, має зручну транспортну розв'язку та розташований неподалік найдовшого європейського шляху Е40. Поруч знаходяться Національний цирк України, магазини, ресторани та готелі.

Після оплати лота з урахуванням ПДВ, новий власник отримає адміністративну будівлю та гараж, загальною площею 1875,1 м². 

Згідно з умовами продажу, покупець ЄМК зобов’язаний забезпечити погашення простроченої кредиторської заборгованості та не допустити звільнення працівників протягом шести місяців.

Приватизація – це ваш шанс не лише вигідно придбати активи, але й зробити свій внесок у розвиток України! Адже всі надходження від продажу державного майна надходять до державного бюджету, тим самим посилюють нашу обороноздатність.

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».