A A A K K K

Результати: два приватизаційні аукціони на суму 475 тис. гривень

За сьогодні в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» відбулися два успішні онлайн-аукціони з приватизації. 

Серед об'єктів, що знайшли нових власників:

Об’єкт – "гривнівка", гараж загальною площею 20,1 м² у Кропивницькому. За право власності на об'єкт змагалося 24 учасники. Початкова ціна активу становила 1 грн, а переможна – 365 тис. грн. Переможець додатково має сплатити 73 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 438 тис. грн.  

До складу об’єкта приватизації входять гараж площею 20,1 м² з оглядовою ямою та погребом. 

Нерухомість розташована у центральній частині міста та має зручні під'їзні шляхи. 

Об’єкт – транспортний засіб VOLKSWAGEN PHAETON 2004 року випуску. За право власності на об'єкт змагалося 9  учасників. Переможна ціна активу склала 110 тис. грн. Переможець додатково має сплатити 22 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 132 тис. грн.  

Переможці аукціонів мають 20 днів на оплату лотів. Після повної оплати з урахуванням ПДВ вони зможуть отримати об’єкти за які змагалися.

Приватизація, попри війну, – на часі! Адже кошти, отримані від продажу державного майна, надходять безпосередньо до державного бюджету з якого фінансуються Сили безпеки та оборони.

Кожна гривня важлива для посилення країни!

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua,  Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».