A A A K K K

+ 1,8 млн грн — результат ще двох аукціонів з приватизації цього дня

Команда Фонду держмайна сьогодні провела ще два онлайн-аукціони з приватизації на суму 1,8 млн  грн в електронній торговій системі  «Прозорро.Продажі».

Перший об’єкт – адміністративне приміщення загальною площею 82 м² на Львівщині. Об'єкт знаходиться в центральній частині міста, неподалік магазини, поштове відділення, заклади громадського харчування, готель, парк та автостанція «Броди». Нерухомість розташована у цокольному поверсі.

За об’єкт змагалися 3 учасники, що зумовило зростання ціни у 2,4 раза, від початкової вартості – 248,9 тис. грн, до переможної — 600 тис. грн. Також покупець додатково має сплатити 120 тис. гривень ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 720 тис. гривень.

Другий об’єкт – комплекс будівель і споруд з майном колишнього профілакторію шахти «Родіна» загальною площею 2913,7 м² у Кривому Розі. Об'єкт знаходиться у Саксаганському районі міста, неподалік узбережжя річки Саксагань. Також поруч є магазини, відділення пошти, тренувальна база та залізнична станція Шмакове. До складу комплексу входять: будівля профілакторію, будівля лікувального корпусу, гімнастичний майданчик, асфальтобетонні дороги, озеленення санаторію тощо.

За об’єкт змагалися 5 учасників. Ціна зросла у 12,9 раза, від початкової вартості – 95,7 тис. грн, до переможної — 1,2 млн грн. Також покупець додатково має сплатити 247 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 1,48 млн грн.

Після повної оплати вартості лотів з урахуванням ПДВ переможці аукціонів отримають об'єкти за які змагалися у ході торгів. 

Якщо підсумувати, то за день команда ФДМУ провела 5 аукціонів на суму 5,93 млн грн. 

Всі виручені кошти з продажу державного майна на онлайн-аукціонах надходять до державного бюджету, посилюючи нашу країну.

Не знайшли свій об'єкт для інвестування на https://privatization.gov.ua/ або в телеграм-каналі Приватизація в Україні? Дійте! Ви можете ініціювати приватизацію самостійно. Дізнайтесь, як це зробити за посиланням: https://privatization.gov.ua/yak-kupyty-ob-yekt/