A A A K K K

Результати цього дня: три приватизаційні аукціони на суму 1,42 млн гривень

За сьогодні команда Фонду державного майна України провела в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» три онлайн-аукціони з приватизації на суму 1,42 млн гривень.

Серед об'єктів, що знайшли нових власників:

1. Об’єкт – "гривнівка", адмінбудівля загальною площею 100,95 м² у Чернівецькій області. За право власності на об'єкт змагалося 17 учасників. Початкова ціна активу становила 1 грн, а переможна – понад 1 млн грн. Переможець додатково має сплатити 200 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 1,2 млн грн.  

До складу об’єкта приватизації входять: адмінбудівля, гараж та сарай. Нерухомість розташована в с. Усть-Путила неподалік водоспадів “Бисків” і “Кізя”, серед мальовничої гірської природи парків та річок.

2. Об’єкт – адмінбудівля загальною площею 217,1 м² у Запорізькій області. За право власності на об'єкт змагалося 4 учасники. Переможна ціна активу склала 200 тис. грн. Переможець аукціону додатково має сплатити 40 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 240 тис. грн.  

До активу входять: адмінбудівля, 2 прибудови, гараж, сарай та погріб. Об'єкт приватизації розташований в м. Вільнянськ, неподалік автомобільного шляху Т0445. 

3. Об’єкт – частина нежитлової будівлі загальною площею 138,4 м² на Дніпровщині. За право власності на об'єкт змагалося 5 учасників. Початкова ціна активу становила 9,5 тис. грн, а переможна ціна активу склала 227 тис. грн. Зростання ціни відбулося у 23,81 раза. Переможець додатково має сплатити 45,4 тис. грн ПДВ, тож загальний економічний ефект може становити 272,4 тис. грн.  

Об'єкт приватизації включає: частину  одноповерхової нежитлової будівлі, ґанок з навісом та бетонне замощення. Актив розташований в центрі м. Першотравенськ неподалік автомобільного шляху Т0431.

Після повної оплати вартості лотів з урахуванням ПДВ, у власність інвесторів перейдуть об’єкти за які вони змагалися. 

Приватизація, попри війну, – на часі! Адже кошти, отримані від продажу державного майна, надходять безпосередньо до державного бюджету з якого фінансуються Сили безпеки та оборони.

Кожна гривня важлива для посилення країни!

Більше пропозицій приватизації держмайна від ФДМУ можна знайти на https://privatization.gov.ua, Viber та Telegram каналах «Приватизація в Україні».