A A A K K K

Члени правління АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» провели робочу зустріч з мером Вільногірська

2 червня 2020 року члени правління АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» Артур Сомов, Юрій Соловей та голова профспілки Вільногірського ГМК Федір Клименко провели зустріч з мером Вільногірська Володимиром Василенком. Тематикою зустрічі стали проблеми та перспективи розвитку Вільногірського ГМК, що є складовою частиною ОГХК.

Першочергове завдання нового менеджменту ОГХК – вдосконалення політики соціального захисту працівників Вільногірського ГМК, який є найбільшим роботодавцем у регіоні. Бюджетні показники Вільногірська, як мономіста, безпосередньо залежать від виробничих та фінансових показників Вільногірського ГМК. Збільшення заробітних плат на підприємстві збільшить дохідну базу бюджету Вільногірська, що буде сприяти поступовому вирішенню соціальних проблем у регіоні та підвищенню його інвестиційної привабливості.

«У нас є можливості для розширення соціальних гарантій, ресурсом для чого є як підвищення виробничих показників завдяки технічній модернізації, так і ліквідація корупційних схем попереднього менеджменту, через які з підприємств вимивали фінансові ресурси. У взаємодії з місцевою владою ми будемо вирішувати найбільш актуальні проблеми, пов’язані з соціальним захистом працівників Вільногірського ГМК, які, на превеликий жаль, знаходились на периферії уваги попереднього керівництва ОГХК», – заявив Артур Сомов, заступник тимчасово виконуючого обов’язки Голови правління ОГХК.

Члени правління ОГХК зазначили, що пріоритетом також є реалізація програми покращення екологічної ситуації, пов’язаної з функціонуванням Вільногірського ГМК. Менеджмент ОГХК і керівництво Вільногірського ГМК розробляють комплекс заходів для вирішення питання утилізації виробничих відходів та зменшення викидів шкідливих речовин.

Нове керівництво ОГХК у липні 2020 року планує надати звіт працівникам Вільногірського ГМК про виконану роботу та запропонувати нові рішення щодо соціальної політики підприємства.

*Уся інформація щодо діяльності ОГХК тимчасово публікуватиметься на офіційному сайті Фонду державного майна України, оскільки доступ до сайту компанії та офіційної Facebook сторінки ОГХК заблоковано колишнім менеджментом.