A A A K K K

Фонд держмайна та НАЗК домовились тісно співпрацювати в питаннях боротьби з корупцією

10 липня 2020 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко провів робочу зустріч з Головою Національного агентства з питань запобігання корупції Олександром Новіковим.

 

Під час зустрічі очільники відомств обговорили питання співробітництва в рамках підписаного між ФДМУ та НАЗК Меморандуму про співробітництво, яким передбачено оперативний обмін інформацією для забезпечення належної реалізації державницької політики у сфері запобігання та виявлення корупції.

 

Наразі здійснюється обмін інформацією між Фондом державного майна та НАЗК про порушені адміністративні провадження щодо корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень стосовно працівників системи державних органів приватизації, для забезпечення неухильного дотримання вимог антикорупційного законодавства та організації належного управління об’єктами на етапі їх підготовки до прозорої приватизації.

 

Разом із тим, Фонд державного майна виступає за поглиблення співробітництва, зокрема, в питаннях інформаційної підтримки в процесі кадрових призначень на керівні посади об’єктів, які знаходяться в управлінні Фонду.