A A A K K K

Сергій Ігнатовський залишає посаду заступника Голови Фонду державного майна України за власним бажанням

Заступник Голови Фонду державного майна України Сергій Ігнатовський залишає посаду у Фонді. Відповідне рішення Уряду про звільнення Сергія Ігнатовського з посади заступника Голови Фонду державного майна України за власним бажанням було прийнято
20 липня 2020 року.

Сергій Ігнатовський обіймав посаду заступника Голови Фонду державного майна України з 28.10.2019, на якій відповідав за напрям корпоративного управління.

За цей час Сергій Ігнатовський здійснив значний обсяг роботи із організації взаємодії Фонду з активами, переданими у підпорядкуванні Фонду, антикризовим заходам та стабілізації роботи підприємств з метою їх підготовки до приватизації.

Сергій Ігнатовський має 26 років досвіду на керівних посадах у юридичній практиці, корпоративному управлінні та реструктуризації проблемних активів.

Команда Фонду державного майна України щиро вдячна Сергію Ігнатовському за його роботу на посаді заступника Голови Фонду державного майна в найскладніший період часу, коли в управління Фонду було передано безпрецедентну кількість підприємств. Із розумінням ставлячись до рішення Сергія повернутися до приватноі корпоративної практики, ми бажаємо Сергію успіхів у нових проєктах на користь розбудови успішної України.