A A A K K K

Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко взяв участь в онлайн зустрічі з членами Українсько-американської бізнес-ради

13 жовтня 2020 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко та експерт Investor Relations Office Фелікс Титаренко взяли участь в онлайн-зустрічі з членами Українсько-американської бізнес-ради U.S.-Ukraine Business Council (USUBC).

Окрім представників українського та американського бізнесу, в заході також взяли участь представники дипломатичних місій в Україні, міжурядових організацій та іноземні журналісти.

Під час спілкування Дмитро Сенниченко розповів про можливості вигідно інвестувати в економіку України через приватизацію за новими, прозорими та єдиними для всіх правилами.  

«Фонд держмайна, як єдиний спеціалізований орган, відповідальний за приватизацію в Україні, докладе всіх зусиль, аби інвестори – неважливо, внутрішні чи іноземні, - почувалися добре поінформованими, захищеними, та в рівних умовах з усіма конкурентами за право викупити держмайно на приватизаційних аукціонах», – заявив Дмитро Сенниченко.

Голова Фонду поділився планами відомства на перспективу, а також розповів про роботу офісу Investor Relations, який надає інформаційну консультативну допомогу всім, хто бажає інвестувати через приватизацію.