A A A K K K

Фонд держмайна оголосив аукціон з оренди виробничих приміщень на території Одеського морського торговельного порту

  Фонд державного майна України оголосив про проведення 24 листопада електронного аукціону з оренди майже 5000 кв. м виробничих та побутових приміщень, що перебувають на балансі ДП «Одеський морський торговельний порт».
  Прийом пропозицій від учасників триває до 23 листопада 2020 року. Стартова ціна оренди, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 149 576,29 грн.
  Детальна інформація про об’єкт за посиланням на аукціон:https://bit.ly/3jZlb2o.

  Єдині для всіх правила та прозора процедура проведення торгів в електронній торговельній системі “Prozorro.Продажі” дозволять переможцю аукціону отримати на 5 років великий промисловий об’єкт в порту Одеси з розвиненою транспортною інфраструктурою, підведеною каналізацією та електромережею в одному із найбільших торговельно-логістичних центрів України за справедливою ринковою ціною.
  В умовах оренди об’єкта відсутні обмеження щодо його цільового призначення. Відтак, орендар матиме можливість використовувати приміщення в цілях своєї діяльності на власний розсуд і відповідно до свого бізнес-плану.   
  Орендар зможе інвестувати в розвиток матеріально-технічної бази та інфраструктури об’єкта, маючи гарантії захисту своїх інвестицій з боку держави.
  Фонд держмайна запрошує всіх, кого цікавить розвиток власної справи на базі державних активів в морських портах до участі в аукціоні.