A A A K K K

Ціна оренди будівлі телемайстерні в Черкасах за результатом онлайн аукціону зросла в 341 раз

3 листопада відбувся електронний аукціон з передачі в оренду будівлі телемайстерні площею 76,2 кв.м в Черкасах, яка перебуває у власності держави.

Стартова ціна оренди, за якою об’єкт був виставлений на аукціон, становила 58,91 грн. У результаті онлайн торгів в електронній торговельній системі Prozorro.Продажі, в яких взяли участь 3 учасника, ціна лоту зросла до 20100 грн. Тобто, в понад 341 раз. 

Згідно з умовами оренди даний об’єкт може бути використаний орендарем за будь-яким цільовим призначенням на його власний розсуд. Строк, на який будівля передається в оренду, становить 5 років. 

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону  в Prozorro.Продажі. 

Фонд державного майна України публікує у відкритому доступі всю інформацію про доступні об’єкти державного майна на прозорих онлайн аукціонах. Для отримання інформаційних бюлетенів з переліком таких об’єктів натисніть на посилання.