A A A K K K

Приватизація створила можливості вигідних інвестицій не лише для бізнесу, а й для місцевих громад

3 грудня 2020 року відбулися одразу два аукціони з приватизації груп інветарних об’єктів, на яких перемогло комунальне підприємство Моршинської міськради: з переможною ставкою в розмірі 1 500 000 грн на першому та 1 200 000 грн на другому аукціоні.

За об'єкт приватизації, який складається з цеху виморожування солі, свердловин і надкаптажних будівель, а також інших будівель та устаткування, на відкритих торгах змагалися 2 учасників, які підвищили ціну об’єкту в 1,72 разів – зі стартових 870,8 тис. грн до
1,5 млн грн.

За другий об'єкт приватизації, який складається з цеху виморожування солі, свердловин і надкаптажних будівель, на відкритих торгах теж змагалися 2 учасників, які підвищили ціну об’єкту в 2,8 разів – зі стартових 429,2 тис. грн до 1,2 млн грн.

Обидві переможні ставки зробило підприємство житлово-комунального господарства Моршинської міської ради, представники якого тепер мають підписати протоколи аукціонів, після чого отримають можливість укласти договори купівлі-продажу та здійснити оплату.