A A A K K K

Фонд держмайна пропонує до приватизації «НДІ «Гелій» – об’єкт з будівлями у Вінниці та Тернополі

23 грудня 2020 року відбудеться аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Науково-дослідний інститут «Гелій». Підприємство має нерухомість у двох містах: у Вінниці та Тернополі. Стартова ціна об’єкту встановлена на рівні 2 517 000 грн.

У Вінниці підприємство має триповерхову будівлю площею 3750 м², з усіма необхідними комунікаціями. Об’єкт нерухомості розташований поруч з парком і стадіоном, неподалік розташовані супермаркет, будівельний ринок та автостанція «Східна».

У Тернополі знаходиться друга будівля об’єкту, площа якої становить 449,1 м². Це старовинна будівля у самому центрі міста, поруч із головними туристичними об’єктами Тернополя. Також неподалік знаходяться сучасний торгівельно-офісний центр, найстаріший діючий кінотеатр міста, театр ім. Т.Г. Шевченка, ЦУМ.

Основна діяльність підприємства полягала у дослідженні та виготовлені мікрофонів, транзисторів, напівпровідникових приладів, електроніки, датчиків тиску, тощо. Проте, вже багато років інститут не здійснює наукової та виробничої діяльності, втратив патенти та технології. 

Переможець онлайн-аукціону, який запропонує найвищу ставку під час торгів, після підписання протоколу аукціону, договору купівлі-продажу і здійснення оплати, отримає право власності на цей об’єкт.

 

З інформацією про цей об'єкт можна ознайомитися за посиланням