A A A K K K

Заступник Голови Фонду держмайна Костянтин Кошеленко з робочим візитом відвідав місто Харків

18 січня 2021 року заступник Голови Фонду Костянтин Кошеленко відвідав місто Харків із робочим візитом, в рамках якого провів зустріч з колективом регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській, Донецькій та Луганській областях. 

Під час робочого візиту заступник Голови Фонду відвідав об’єкти, які вже найближчим часом часом будуть виставлені на аукціони по оренді держмайна. Зокрема, вже 27 січня відбудеться аукціон з продовження оренди приміщення, загальною площею майже
68 кв.м у самому серці Харкова.

«Оренда держмайна – це можливість успішного інвестування в своє майбутнє для будь-якого українця. Тому я запрошую долучатися до орендних онлайн-аукціонів і започатковувати власну справу.  Найближчим часом відбудуться аукціони по оренді ще 13 цікавих об’єктів Харкова. Щоб бути в курсі всіх подій у сфері оренди та приватизації запрошую всіх приєднатися до телеграм-каналів Фонду держмайна «Приватизація в Україні» та «Оренда в Україні» – додав Костянтин Кошеленко.

Заступник Голови Фонду також подякував колективу регіонального відділення за плідну роботу. Він зазначив, що завдяки впровадженню нової системи оцінювання роботи регіональних відділень, а саме індикативного рейтингу, моніторинг ключових показників ефективності став чітким, а мотивація зросла та призвела до покращення якості роботи.

«За 4 квартал 2020 року регіональне відділення по Харківській, Донецькій та Луганській областях увійшло у трійку лідерів нашого рейтингу, а порівняно із 3 кварталом – піднялося на 6 позицій» – повідомив Костянтин Кошеленко. 

Фонд держмайна повертає довіру до процесів приватизації, оренди та корпоративного управління, запроваджуючи зручні та зрозумілі механізми відкритості інформації, впроваджуючи інструменти ефективного управління активами та створюючи можливості вигідно інвестувати в економіку України.