A A A K K K

Олександра Кудрявцева та Фелікс Титаренко розповіли про результати роботи Офісу сталих інвестицій у 2020 та плани на 2021 рік

29 січня керівниця Офісу сталих інвестицій (ОСІ) Олександра Кудрявцева та керівник напряму зв’язків з інвесторами (Investor Relations Office) Фелікс Титаренко поділилися з глядачами прямого ефіру на офіційній сторінці Фонду державного майна України на Facebook результатами роботи за 2020 рік.

Олександра Кудрявцева відзначила провідну роль в підтримці експертів та проєктів офісу партнерів та донорів – Transparency  International Україна, Посольство Великої Британії в Україні, а також правительственная организация USAID (Агентство США з міжнародного розвитку).

«Успіх Офісу сталих інвестицій став можливим також завдяки тому, що ми з Фондом державного майна України – одна команда, з єдиними цілями, з єдиним баченням їх досягнення та спільними цінностями. У команди  Фонду існує чітке усвідомлення необхідності в конкретних ресурсах, в конкретних експертах та в конкретних проєктах» – сказала Олександра Кудрявцева.

В свою чергу Фелікс Титаренко розповів про досягнення і плани напряму зв’язків з інвесторами. У 2020 році до офісу Investor Relations звернулися 206 потенційних інвесторів, з яких 72 – іноземні інвестори з 28 країн. 

«Ми інформуємо і українських, і іноземних інвесторів, для залучення якомога більшої кількості учасників прозорих аукціонів. Це прямо впливає на підвищення конкуренції та сприяє формуванню ринкової ціни.  Разом із тим, іноземні інвестиції – це індикатор довіри міжнародного ринку до України» – наголосив Фелікс Титаренко.