A A A K K K

Костянтин Кошеленко взяв участь у форумі «Південна стратегія розвитку»

Заступник Голови Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко взяв участь у Форумі «Південна стратегія розвитку», який проходив 10-11 червня.

Під час заходу Костянтин Кошеленко детально розповів про механізми участі в прозорих онлайн-аукціонах, а також презентував інвестиційне меню південних областей України, серед яких відзначив Усть-Дунайський, Білгород-Дністровський і Скадовський морські порти, Південу виправна колонію в Одесі, підприємство «Одесавинпром», конструкторське бюро «Елміс», завод «Судмаш» у Херсоні, Ізмаїльський виноробний завод і Генічеський солезавод.

«Ми маємо чудові приклади вже реалізованих проектів перетворення недобудов у сучасні логістичні центри, відпочинкові комплекси і торгівельні центри. Саме тому ми говоримо, що приватизація - це перетворення непродуктивних активів на продуктивні. Ми готуємо ряд унікальних пропозицій та очікуємо цього року залучення потужних інвестицій через приватизацію», –  підкреслив Костянтин Кошеленко.

Форум «Південна стратегія розвитку» став свого роду майданчиком для широкого діалогу влади, місцевих громад, міжнародних партнерів, представників дипломатичного корпусу, міжнародних організацій і бізнесу.