A A A K K K

Закарпаття: оголошено онлайн-аукціон з приватизації групи інвентарних об’єктів

28 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації групи інвентарних об’єктів загальною площею 134,8 м² за адресою: Закарпатська обл., Тячівський р-н, с. Теребля, вул. Шевченка, 44.

Переможець прозорого аукціону отримає у власність: адмінбудинок (53,2 м²); будинок спеціалістів (34,0 м²); хлів; гараж (32,4 м²); навіс (15,2 м²). Будівлі побудовані у 1979 році. 

Фундаменти будівель - бутові; стіни та перегородки - цегляні, дерев’яні, підбиті дранкою та оштукатурені; перекриття - дерев’яні балки, підбиті дранкою та поштукатурені; підлоги - дощаті, бетонні; вікна та двері - дерев’яні;  покрівля - скатні/металеві листи.

Об’єкт розташований на земельній ділянці площею 0,0667 га.

Адмінбудинок, хлів, гараж та навіс - перебувають в незадовільному  технічному стані, потребують термінового капітального ремонту. Будинок спеціалістів знаходиться в напівзруйнованому стані, стан покрівлі - аварійний.

В адмінбудинку відключені електро- та газопостачання. В  інших будівлях, що входять до складу об’єкта (будинок спеціалістів, хлів, гараж та навіс), внутрішні інженерні комунікації відсутні.

Актив розташований у селі Теребля Закарпатської області, через яке проходить автомобільний шлях Т 0720.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 61 322 грн. 

Заявки для участі в аукціоні приймаються до 27 вересня включно.

Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися перейшовши за посиланням: https://bit.ly/3Avmkbl.