A A A K K K

“Україна буде новим драйвером для світових інвестицій. Будьте сміливі і інвестуйте вже зараз” – голова Фонду держмайна Рустем Умєров звернувся до учасників грецького офісу Всесвітнього економічного форуму

Голова Фонду державного майна України взяв участь у Official Inauguration of Greek House Davos Всесвітнього економічного форуму.
 
«Масштабна агресія Росії проти України підкреслила, наскільки важливою наша країна є для Європи та світу. Тепер зрозуміло, що Україна - критичний елемент в забезпеченні Європи енергією і в забезпеченні світу - продовольством та безпекою» - сказав Рустем Умєров.
 
У ході зустрічі Голова Фонду заявив, що Україна надовго потрапила у фокус цілого світу як новий лідер і як нація, що перемагає. «Україна вже отримує велику допомогу, Україна переможе, і буде відбудована» - сказав він.
 
«Інвестуйте в Україну, адже успіх України неминучий. Навіть під час війни Україна робить внесок у гарантування продовольчої безпеки, є драйвером світової військово-промислової індустрії, і стимулює енергетичну революцію в Європі. Українцям дістало сміливості і кмітливості захистити свою землю від великого ворога, і українцям стане підприємливості відродити і розвинути свою економіку» - заявив Голова Фонду.
 
Рустем Умєров поінформував учасників зустрічі про поновлення приватизації в Україні: “Об’єкти, що зараз виставлені на приватизацію, перебувають у безпечних регіонах і навіть близько до кордону ЄС. Український бізнес є, і він працює”.
 
Голова Фонду анонсував формування міжнародної консультативної ради щодо створення Суверенного фонду України.