A A A K K K

Керівництво Фонду Держмайна продовжує інспектувати об’єкти приватизації

Перший заступник голови ФДМУ Дмитро Кліменков та заступниця голови ФДМУ Яна Матієва відвідали об’єкти приватизації у Львові. В рамках робочого візиту вони проінспектували АТ «Еротон», АТ «Львівський ювелірний завод» та готель «Власта».

АТ «Еротон» на даний час не працює, але має у власності 4-поверхову будівлю у діловому районі Львову – на вулиці Антоновича, 90.  

«Приватизація для цього об’єкту – його шанс стати корисним для громади міста та місцевого бізнесу. Зараз у Львові є чимало релокованих підприємств, які потребують офісів та приміщень для роботи. Ця будівля може задовольнити цей запит», – зазначила Яна Матієва.

Аукціон з приватизації 100% акцій АТ «Еротон» оголошений на 10 жовтня, стартова вартість – 26 млн грн.

Львівський ювелірний завод спеціалізується на виготовленні ювелірних виробів з дорогоцінних металів. Товариство також виготовляє медалі, значки та державні нагороди, срібний посуд. Незабаром відбудеться приватизація 100% акцій цього підприємства. Аукціон оголошений на 20 жовтня, стартова ціна – 144,3 млн грн.

Готель «Власта» на даний час проходить підготовку до приватизації. 

«Сподіваємось на успішну приватизацію об’єктів у Львові. Держава зможе отримати необхідні для відновлення кошти, а бізнес-ресурс для роботи та створення нових робочих місць. Це все - частина нашої економічної перемоги», – наголосив  Дмитро Кліменков.

Регіональне відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях готує до приватизації десятки об’єктів держмайна. Серед них як промислові активи, які потребують модернізації, так і невеликі площі для підприємців, які починають свою справу. 

Зазначимо, що західні регіони мають підвищений запит на майданчики для роботи бізнесу. Тому найближчим часом тут будуть оголошені десятки аукціонів з приватизації та оренди об’єктів держмайна.