A A A K K K

Загальний результат приватизаційних аукціонів 13 жовтня склав 117,9 млн грн

13 жовтня відбулись аукціони з приватизації єдиних майнових комплексів державних підприємств «Дашавський завод композиційних матеріалів», що на Львівщині, та «Тростянецький спиртовий завод» на Вінниччині.

Загальна сума фінальних поданих пропозицій на прозорих торгах склала 117,9 млн грн. Сума фінальної пропозиції на торгах за приватизацію ДП «Тростянецький спиртовий завод» зросла у майже 2 рази від стартової ціни. Протягом 7 робочих днів будуть затверджені протоколи торгів, після чого протягом 20 робочих днів переможці матимуть сплатити суми запропонованих ними ставок.

Голова Фонду державного майна відзначив позитивну динаміку участі у приватизаційних аукціонах протягом тижня: «Навіть в умовах інтенсифікації обстрілів більшість запланованих приватизаційних аукціонів відбулись. Я вдячний усім учасникам, ви – надійна опора економічного фронту України».

Він також закликав інвесторів брати участь у наступних приватизаційних аукціонах цього місяця. Усі актуальні оголошення приватизації ви знайдете на сайті https://privatization.gov.ua.