A A A K K K

Урядовий комітет схвалив ДАП: всі правки ФДМУ враховані

Усі пропозиції та зауваження надані Фондом держмайна України були враховані до проєкту Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки. 

"Нетерпимість корупції - одна з головних засад нашої роботи, а внесені Фондом державного майна України пропозиції не тільки дозволять зберегти ключові антикорупційні засади, а й вдосконалити програму", - коментує результати засідання Комітету заступник Голови Фонду держмайна України Денис Шугалій. Зокрема він зазначив, що програма сприятиме прозорості в роботі Фонду, державних підприємств та їх безпосередніх керівників.

ФДМУ та НАЗК спільно пропрацювали велику кількість індикаторів та прийшли до узгодженої позиції. Урядовий  комітет з питань нацбезпеки, оборони та правоохоронної діяльності схвалив Державну антикорупційну програму на 2023-2025 рр. і рекомендував передати її на розгляд Кабміну.

Програма, зокрема, стосується роботи Фонду і відкритості даних щодо державного майна. Наш пріоритет – прозорість та підзвітність перед суспільством та бізнесом.

Як зазначає Денис Шугалій, Фонд держмайна і далі буде робити кроки для створення прозорої та підзвітної роботи Фонду перед суспільством та бізнесом, зокрема це створення прозорої системи моніторингу роботи всіх підприємств у підпорядкуванні ФДМУ.

Довідково: 

Антикорупційна програма визначає правила, стандарти та процедури щодо виявлення, протидії та запобігання корупції в державних установах.