A A A K K K

Дмитро Кліменков перевірив роботу “Одеського припортового заводу”

Перший заступник Голови Фонду держмайна перевірив роботу Одеського припортового заводу. Під час візиту на підприємство Дмитро Кліменков обговорив з членами правління, наглядової ради та представниками трудового колективу існуючі проблеми товариства та необхідні кроки по їх вирішенню.

“Наразі проходить аналіз поточного стану підприємства для визначення показників ефективності на 2023 рік”, – зазначає Перший заступник Голови Фонду держмайна. З листопада 2022 року ОПЗ долучилось до участі у межах підписаної Україною міжнародної угоди «Про зерновий коридор».

Завдяки Фонду держмайна України, обласній та районній владі, правлінню та наглядовій раді підприємства, в короткі терміни було завершено перепрофілювання виробничих потужностей заводу для відвантаження зернових з “ОПЗ” на морський транспорт для відправлення на експорт.

“Принципова позиція Фонду — прозора та підзвітна робота всіх підприємств. Це запорука ефективних надходжень в бюджет і відповідно – підтримка економічного фронту та Сил оборони України”, – відзначає Дмитро Кліменков.