A A A K K K

ФДМУ провів зустріч з Міністерством молоді та спорту

02 березня представники Фонду державного майна України та Prozzoro.Продажі взяли участь у спільному обговоренні з Міністерством молоді та спорту щодо вирішення проблематики доступу до державних та комунальних спортивних споруд.

Наразі існує проблема щодо короткострокової оренди спортивних споруд, які могли б бути корисні в області фізичної культури та загалом розвитку спорту країни.

«Механізм, що дозволяє орендувати спортивні майданчики та зали, на певний період і у визначені години, вже існує. Але, наразі питання стоїть в наповнені контрольованого публічного реєстру для фіксування таких об’єктів та розробки систем бронювання», – зазначив заступник Голови ФДМУ Денис Шугалій, 

Також Денис Шугалій додав, що певні зміни потрібні і в законодавстві, і Фонд готовий надати допомогу щодо цих питань в межах своїх повноважень.

Крім того, представники Prozzoro.Продажі також прокоментували, що обов’язково також врегулювати питання щодо комунальних підприємств та безпосереднього контролю стану споруд у співпраці з міськими радами, тож спільна робота у розв’язанні цих питань продовжиться.