A A A K K K

«Україна має потужний потенціал для залучення інвестицій», – Голова ФДМУ Рустем Умєров

Україна планує розширювати економічне та інвестиційне співробітництво, а також посилювати товарообіг з Об’єднаними Арабськими Еміратами. Про це йшла мова під час зустрічі української делегації на чолі з Першим віце-прем’єр-міністром – Міністром економіки України Юлією Свириденко з Державним міністром з міжнародної торгівлі ОАЕ, д-ром Тані бін Ахмедом Аль Зейуді. Крім того, порушувалося питання запровадження санкцій проти росії.

Серед ключової теми зустрічі – Угода про всестороннє економічне партнерство (Comprehensive economic partnership agreement). В її основі – запуск Зони вільної торгівлі. Однак сам документ матиме значно ширший мандат та сприятиме розвитку торгівлі між нашими країнами, залученню інвестицій та посиленню економічної співпраці, а також гарантіям захисту інвестицій.

Голова Фонду держмайна України Рустем Умєров наголосив на важливості розвитку економічного партнерства між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами. Він також підкреслив, що Україна має потужний потенціал для залучення інвестицій та реалізації спільних проєктів.