A A A K K K

ФДМУ оголосив ще один електронний аукціон

23.03.2016 Фонд державного майна оголосив черговий аукціон в електронній формі з продажу об’єкта малої приватизації.  До продажу на Українській універсальній біржі пропонується їдальня, розташована за адресою Житомирська обл., Чуднівський р-н, смт Великі Коровинці, вул. Леніна, 12.  Дата торгів –22.04.2016 року

Детальніше  http://www.spfu.gov.ua/userfiles/pdf/1-8-vidomosti-n24-940-_7329.pdf

 

Весь перелік об’єктів, продаж яких зараз триває на електронних аукціонах, дивіться тут http://www.spfu.gov.ua/ua/news/Elektronni-aukcioni-ogolosheni-odnochasno-na-p%E2%80%99yati-torgovih-majdanchikah-767.html

 

Електронні аукціони оголошені одночасно на п’яти торгових майданчиках.

Фонд має на меті перенести всю малу приватизацію на електронні аукціони. З цією метою наказом ФДМУ від 09.09.2015 № 1325 затверджено Порядок проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни.

Як неодноразово зазначали у Фонді, основна база малої приватизації на сьогодні – це об’єкти, які безрезультатно виставлялися по 10-20 разів на класичні аукціони.  Вони потребують якнайшвидшої приватизації, яка б дала їм шанс на збереження та розвиток. Після старту електронних аукціонів Фондом було продано низку неліквідів обсягом майже 400 тис. грн.

До слова, на офіційному сайті ФДМУ створено спеціальну рубрику «Електронні аукціони», де розміщено всю інформацію про об’єкти, які продаються у такий спосіб.

http://www.spfu.gov.ua/ua/documents/docs-list/spf-privatization-auctions-electronic.html

Електронні аукціони оголошуються щотижня, у дні виходу офіційного органу ФДМУ – газети «Відомості приватизації» (понеділок та середа).