A A A K K K

В Чернігівському РВ відбулося засідання комісії з питань заборгованості

В РВ ФДМУ по Чернігівській області відбулося засідання тимчасової комісії з питань, пов’язаних із своєчасною виплатою заробітної плати, перерахунків внесків до Пенсійного фонду України та з іншими соціальними виплатами. На засіданні заслухали звіт голови правління ПАТ «Хімтекстильмаш» Радченка О.О. щодо заборгованостей та  заходів по їх зменшенню та ліквідації.

ПАТ „Хімтекстильмаш” є одним з найбільших в Чернігівській області боржників. Але підприємство змогло протягом 9 місяців 2016 року покращити показники ділової активності порівняно з 2015 роком.

Поточна заробітна плата в 2016 році сплачувалась своєчасно та в повному обсязі. Графік погашення заборгованості із заробітної плати виконується. Протягом 2015-2016 років борг із заробітної плати робітникам ПАО зменшило практично в 2 рази, станом на 01.11.2016 він складає 531,6 тис.грн.

Розроблений графік погашення заборгованості з обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України не виконується в зв`язку з відсутністю фінансових ресурсів. Комісія звернула увагу Голови правління ПАТ на неприпустимість невиконання графіку погашення заборгованості до Пенсійного фонду України та необхідність коригування Графіку погашення заборгованості.