A A A K K K

Запорізьке РВ оголосило конкурс на заміщення вакантних посад

РВ ФДМУ по Запорізькій області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців, а саме: начальника відділу адміністративно-господарської роботи та провідного спеціаліста відділу оренди державного майна (строковий трудовий договір).

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України, знання державної мови і основних принципів роботи на комп’ютері. А також для:

– посади начальника відділу адміністративно-господарської роботи: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом в державній службі на посаді головного спеціаліста не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років;

– посади провідного спеціаліста відділу оренди державного майна (строковий трудовий договір): вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу, за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 50, кімната  № 24.

Додаткова інформація щодо розміру та умов оплати праці, основних функціональних обов’язків та необхыдних документів, надається в робочі дні і робочий час за телефоном: 226-07-67.