A A A K K K

ФДМУ та Український союз промисловців і підприємців підписали меморандум про співпрацю

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль та президент ВГО «Український союз промисловців і підприємців» (УСПП) Анатолій Кінах підписали меморандум про співпрацю.

Документ закладає основи між установами щодо поглиблення співпраці між державою і підприємцями для покращення інвестиційного середовища в Україні. Ключові напрями партнерства: 

  • налагодження співробітництва;

  • забезпечення стійкості економіки України в умовах воєнного стану;

  • формування партнерства між владою, бізнесом та експертною громадськістю.

     

«Перед Фондом сьогодні чимало викликів. Впевнений, УСПП лише допоможуть їх подолати. У нас спільне бачення, що лише інноваційні ідеї здатні змінити нашу країну та втілити принципи нової індустріалізації. Ми маємо стати країною, яка буде виготовляти первинну та вторинну переробку, що стане рушійною силою економічного зростання», – зазначив Віталій Коваль.

Підписання Меморандуму – значний крок для залучення інвестицій завдяки обміну та поширенню інформації про об'єкти державної власності, які пропонуються до приватизації та оренди. Також учасники спілкувалися про перспективи розвитку титанової, хімічної, алюмінієвої, протезно-ортопедичної галузей. Упродовж 10 днів сторони мають напрацювати дорожню карту, яка є важливою частиною Меморандуму.

Довідково. Український союз промисловців і підприємців – впливова неурядова громадська організація, заснована у 1992 році. Головною її метою є захист економічних та соціальних права промисловців та підприємців України. До УСПП увійшли представники великого, середнього та малого бізнесу. Організація має 25 регіональних відділень, 73 філії та 24 представництва, 39 комісій з різних питань.