A A A K K K

Голова ФДМУ провів нараду на Сумщині: акцент на приватизації та оренді

У рамках робочої поїздки до Сумської області Голова Фонду держмайна Віталій Коваль провів робочу нараду з працівниками регіонального відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях. З початку поточного року відділенню вдалося поповнити державний бюджет на 43 млн гривень від приватизації (з ПДВ) та понад 7 млн гривень – від оренди.

Крім того, обговорили план дій та визначили ключові завдання на найближчі місяці, зокрема роботу у сферах приватизації та оренди держмайна. Сумщина володіє значним потенціалом у вигляді потужних підприємств, чиє відновлення роботи є надзвичайно важливим. Це не лише джерело доходів для бюджету, але й гарантія соціальної безпеки регіону.

 «Зараз, як ніколи, важливо обʼєднання зусиль всіх інституцій, задля спільної мети – Перемоги», – акцентував очільник відомства.

У підсумку зустрічі очільник ФДМУ наголосив на важливості злагодженої роботи та плідної співпраці між співробітниками. Це, на його думку, стане запорукою успішного виконання, а можливо, й перевищення амбітних цілей, поставлених на поточний рік.