A A A K K K

IV Міжнародний форум корпоративних секретарів відбудеться у червні 2017

16 червня 2017 року у м. Київ відбудеться IVМіжнароднийфорум корпоративних секретарів «КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ: міжнародні тренди та українська практика». Форум став уже традиційним і привертає увагу не тільки фахівців корпоративного управління України, а й інших країн. Його організовує Професійна асоціація корпоративного управління спільно із Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). 

Організатори очікують, що у Форумі візьмуть участь більше 120 учасників з України, Великобританії Казахстану, Киргизстану, та інших країни. СесіїФорума пройдуть уформіживих панельных дискусій, під час якихучасники обговорять такі блоки:

·     Державав корпоративнихвідносинах: регулятор, акціонер, арбітр, "директор зрозвитку". Тенденції, іновації, проблеми та шляхи їх вирішення.

·     Концепція GRCяк визначна тенденціярозвиткукорпоративного управліннявсвіті.Чи встигає українська практика за світовими процесами?

·     Фахкорпоративного секретаря. Трендиостанніх років, вимоги роботодавців і можливостідля працівників.

·     Практика роботикорпоративного секретаря. Успішнікейсивід переможців і лауреатів Конкурсу"Корпоративний секретар року" у різні часи.

Роль корпоративного секретарязначно зростаєузв’язку з розвитком корпоративного управління.Саме від корпоративного секретаря залежить координація роботи усіх органів управління акціонерного товариства, обмін інформацією між органами управління та акціонерами.

Цілі Форуму 2017 року:

- надихнути учасників, показати значимість роботи корпоративного секретаря;

- озброїти корпоративних секретарів новими знаннями і технологіями, поділитися передовим досвідом;

- об’єднати професійне співтовариство в сфері корпоративного управління.

Детальна інформація про захід буде надана менеджером Форуму – Біляченко Іриною за телефоном 044 228-87-59 або e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua.