A A A K K K

Керівництво ФДМУ провело зустріч з делегацією закордонних інвесторів

8 листопада Перший заступник Голови Фонду Дмитро Кліменков, заступниця Голови Фонду Яна Матієва, Директор Департаменту маркетингу об’єктів приватизації Віталій Дишловий та керівник Investor Relations Office Фелікс Титаренко провели перемовини з представниками закордонних компаній та неурядових установ: International Trade Council, EO50, Lion Street, Sprung Instant Structures, Planix Oy. Метою зустрічі стало ознайомлення іноземної делегації із інвестиційним кліматом в Україні.

Протягом зустрічі присутні обговорили роботу Фонду та способи сприяння зростанню української економіки через інвестиції та перспективну співпрацю. Зокрема, було представлено інвестиційне меню ФДМУ. Делегати зі свого боку ознайомили представників Фонду з діяльністю власних компаній та установ і назвали пріоритетні напрями для інвестицій в Україну.

Дмитро Кліменков подякував інвесторам від імені усього Фонду за вияв зацікавленості в українській економіці попри повномасштабну війну та наголосив на ролі ФДМУ.

«Поки Збройні сили захищають Україну, ФДМУ захищає нашу економіку. Ми повинні боротися за свій сектор відповідальності і тим самим допомагати нашим воїнам», – зазначив Перший заступник Голови ФДМУ наприкінці зустрічі та висловив сподівання на подальшу співпрацю.