A A A K K K

Костянтин Кошеленко: Команда Фонду і надалі сприятиме правоохоронним органам в очищенні установи від корупціонерів

Фонд державного майна України забезпечуватиме максимальне сприяння правоохоронним органам у виявленні корупційних злочинів задля очищення установи від корупціонерів.

Так, 13 травня 2020 року співробітниками Служби Безпеки України затримано працівника Управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Фонд держмайна надаватиме повне сприяння слідчим діям для встановлення об'єктивних обставин злочину та покарання винних, без огляду на посади підозрюваних у порушенні закону.

«Команда Фонду державного майна України займає принципову позицію щодо очищення установи від корупціонерів, які використовують службове становище для власного збагачення. Ми рішуче налаштовані на забезпечення прозорості усіх процесів та сприятимемо правоохоронним органам у проведенні об'єктивного та неупередженого слідства, зокрема, надаватимемо безперешкодний доступ до приміщень та документації в рамках розслідування», – заявив заступник Голови Фонду державного майна України Костянтин Кошеленко.