A A A K K K

На Вільногірському гірничо-металургійному комбінаті оперативно ліквідували надзвичайну ситуацію

30 квітня 2020 року у непрацюючому цеху Вільногірського гірничо-металургійного комбінату виникла надзвичайна ситуація під час проведення планових робіт. Технічна несправність була оперативно усунута, а збитки мінімізовані.

За словами директора ВГМК Олександра Прокопенка, ситуація знаходиться під повним контролем і не несе загрози життю та здоров’ю працівникам підприємства.

Негайно після виникнення події були задіяні усі заходи безпеки, проведено превентивну евакуацію прилеглих населених пунктів за напрямком вітру від місця надзвичайної події та забезпечено доступ спеціалістів до місця аварії.

На місце події екстрено прибули співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які у взаємодії зі спеціалістами ВГМК швидко ліквідували несправність.

«Ми забезпечили безпеку усіх співробітників ВГМК та місцевого населення, і спільно з ДСНС усунули аварію. Завдяки правильному алгоритму дій, збитки внаслідок аварії були фактично зведені до нуля», – прокоментував т.в.о Голови правління ОГХК Пітер Девіс.