A A A K K K

Відбувся аукціон з приватизації ЄМК ДП «Зірненський спиртовий завод»

12 червня відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Зірненський спиртовий завод». Торги проходили в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт приватизації змагалися 3 потенційних інвесторів, що зумовило зростання стартової ціни з 18,8 млн гривень до переможної — 60 млн гривень. 

Адреса розташування майна: Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Зірне, вул. Зірненська, 7 та Рівненська обл., Рівненський р-н, c. Яринівка, вул. Лісова, 1.

Зірненський спиртовий завод — підприємство, що працює, основним видом діяльності є дистиляція, ректифікація та змішування спиртових напоїв. Об'єкт приватизації має всі передумови для успішного бізнесу: зручну транспортну розв'язку, великі виробничі потужності. Загальна площа нерухомості складає 14 757,3 м². 

Новий власник отримає 52 одиниці нерухомого майна, інфраструктури та інженерних споруд (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо). Також до складу активу входить 31 одиниця транспорту та спецтехніки та 503 одиниці іншого рухомого майна. 

Згідно з умовами продажу, новий власний зобов'язаний: 

  • погасити заборгованості із заробітної плати та перед бюджетом протягом 6 місяців;

  • не допустити звільнення працівників протягом 6 місяців.

Шукайте більше інформації про онлайн-аукціони з приватизації державного майна на сайті https://privatization.gov.ua та в телеграм-каналі Приватизація в Україні.