A A A K K K

Успіх приватизації: ціна на аукціоні з продажу нерухомого майна збільшилась у 220,5 рази

11 червня відбувся онлайн-аукціон з приватизації нерухомого майна, що у Каневі на Черкащині. Торги проходили в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі». За право власності на об’єкт приватизації змагалися 21 потенційний інвестор, що зумовило збільшення стартової ціни з 2 041 гривні до переможної — 450 тис. гривень. 

Об'єкт приватизації – нежитлове приміщення, загальною площею 34,2 м², яке знаходиться в бізнес районі міста та має хороші перспективи перетворитися на офіс чи маленьке виробництво. Адже новий власник отримає два кабінети площами 7,9 м² та 16,8 м², коридор 4,5 м², санвузол 3,4 м² та вбиральню 1,6 м². На оплату лоту покупець має 20 днів.

Приміщення розташоване за адресою:  Черкаська обл., Черкаський р-н, м. Канів, вул. Енергетиків, 182, приміщення №55 та знаходиться на сьомому поверсі дев’ятиповерхового будинку. У приміщенні наявні: електропостачання, водопостачання (холодна вода), водовідведення, газопостачання. 

Більше інформації про аукціони з приватизації шукайте на сайті https://privatization.gov.ua чи в телеграм-каналі Приватизація в Україні.